Fullerton Меѓународниот Intl е подружница на компанијата St иднината група. Вкоренети во Хонг Конг, Санкт иднината група е активна во областа на производство, трговија, е-трговија на мало, кои ги покриваат спектар на производи за убавина, мода, дома Деко, електронските стока итн